I denne sektion

Del denne side

Citrix Certificeringer

Citrix Authorized Learning Center

Med en Citrix certificering får du bevis på, at du har relevante og praktiske kompetencer samt erfaringer til at kunne levere succesfulde Citrix løsninger.

Som Citrix Authorised Training Center (CALC) er vi fuldt leveringsdygtige af Citrix kurser i høj kvalitet og med høj afholdelsesfrekvens. Vi har nogle af markedets bedste instruktører stående i klasseværelserne og samtidigt understøttes kurserne af vores prisvindende leveringsløsning V&C Select. Med disse løsninger giver vi dig valget mellem at deltage fysisk eller virtuelt i kurset, samtidigt med at du er sikret et højt fagligt udbytte.

 

Citrix Certificeringsprogram

Citrix har lanceret et nyt og tidssvareende certificeringsprogram. Med det nye program introducerer Citrix tre nye certificeringsnivauer med fokus på virtualisering, netværk samt mobilitet.

 

Citrix recertificering

Citrix Education har lanceret et nyt recertificeringsprogram for at give partnere og kunder yderligere muligheder for at blive recertificeret.

Dette nye program giver dig to muligheder for at blive recertificeret:

  1. Du kan deltage på et relevant kursus og derved ikke behøve at tage den respektive eksamen
  2. Eller du kan tage eksamen uden at gå på kursus.

Alle Citrix-partnere og kunder med eksisterende og aktive certificeringer er berettiget til dette program. Dette omfatter alle partnere og kunder med certificeringer, der er udløbet pr. 1. oktober 2016.

Mere information:
Ønsker du yderligere information, kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller Email: training@globalknowledge.dk