Data Center Interactive Learning Zone

Maksimer dit Data Center med uddannelse fra Global Knowledge

Denne unikke interaktive side giver dig mulighed for at udforske alle dele af et moderne Data Center. Her finder du sammenhæng mellem produkter, løsninger og uddannelse fra Cisco, VMware, Citrix og Microsoft.

I dag er alle virksomheder nødt til at være mere fleksible, pålidelige og omkostningseffektive end deres konkurrenter, hvis de ønsker at opretholde en konkurrencemæssig fordel. Virksomhedens evne til at reagere hurtigt på ændrede markedsvilkår, forretningspraksis og kundernes forventninger, vil have en betydelig indvirkning på virksomhedernes vækst og udvikling.
 
Vi kan dårlig følge med alle de forandringer der sker i et Data Center, den ene nyskabelse følger en anden. At implementere et Data Center skal være godt gennemtænkt, ikke kun teknologien er vigtig, men også virkningen på kunder og interne brugere. Ledelsen ser på omkostninger, funktionalitet og måske vigtigst af alt, merværdien af Data Centret.
 
Kurser og uddannelse er vigtige komponenter i maksimering af implementeringen af ny teknologi eller arbejdsmetoder. Global Knowledge har erfaring i både tekniske- og forretningsmæssige forandringer, og kan hjælpe dig med de færdigheder, du har brug for uanset hvilken fase du er i.
 

Klik her for mere information om:

 

 

View Data Center Job Role Training