I denne sektion

Del denne side

Fit4Business

gk_fitforbusiness_logorgb_72dpi

Fit4Business - En nem håndtering af partnerprogrammer!

Fit4Business er et program Global Knowledge har udviklet og som allerede er godkendt til håndtering af partnerstatus. Programmet håndterer virksomhedens specialiseringer og medarbejderes certificeringer i Microsoft, Cisco og VMware's partner program. Det er som bekendt en kompliceret og bekostelig opgave at vedligeholde sin partnerstatus, og har man ikke sine specialiseringer eller certificeringer i orden kan det koste virksomheden dyrt i f.eks. tabte rabatter og image.

Fit4business kan let anskueliggøre, hvilke certificeringer og specialiseringer virksomheden mangler for at fastholde sin status, eller opnå en højere partnerstatus og advisere om kommende recertificeringer.

Dette unikke program viser return-on-investering i hele certificeringsprocessen. Det er en end-to-end løsning som er let at bruge, det er pålideligt og omkostningseffektivt. Det afmystificerer kompleksiteten forbundet med de nye certificeringskrav for partnere.

Fit4Business ®

Vores Fit4Business ® program hjælper partnere med at udvikle kompetencer og jobfunktioner. Det er baseret på en gennemprøvet metode, der er let at implementere, overvåge, evaluere og følge op. Fit4Business ® muliggør effektiv rådgivning, nøjagtig beregninger og fastholde eller udvikling af sin partner status.

Tid

Fit4Business ® styrer processen for at opretholde godkendelsen i forhold til den tid, der det tager at opnå kompetencerne og certificeringerne.

Omkostninger

Med Fit4Business ®.  får du adgang til præcise oplysninger, der synliggør et ”kompetence-gab” og hvilke behov der er for at re-certificering. Dette maksimerer kompetencerne, reducerer de samlede omkostninger og forbedrer ROI.

 

Microsoft gold partner

   Learning_LearningSpecial_RGB_100px_web     vmwarelogo 

Mere information eller tilmelding:
Ønsker du yderligere information eller at tilmelde dig,  kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller Email: training@globalknowledge.dk