I denne sektion

Del denne side

ITIL Certificering

ITIL

ITIL kurser og certificeringer hos Global Knowledge

ITIL er den mest udbredte og anerkendte metode i IT Service Management på verdensplan. ITIL er baseret på erfaringer og "best practices" fra både den private og offentlige sektor. ITIL understøttes af et omfattende kvalifikationsordning, akkrediterede uddannelsesorganisationer samt implementering og evalueringsredskaber.

Se alle vores ITIL kurser her


Point system

ITIL certificeringer er baseret på et pointsystem og hver bestået eksamen giver et bestemt antal point.

Efter at have bestået ITIL Foundation eksamen (i alt 2 point), kan du vælge mellem Lifecycle, der giver 3 point per kursus, eller Capability der giver 4 point per kursus.

For at opnå ekspertniveau, kræves i alt 22 point.

ITIL Quality Scheme

Certificeringsoversigt:

Certificering Kursus Point
ITIL Foundation ILFN, ITIL Foundation
2
ITIL LifeCycle
LCSI, ITIL Continual Service Improvement Lifecycle Course
LSD, ITIL Service Design Lifecycle Course
LSO, ITIL Service Operation Lifecycle Course
LSS, ITIL Service Strategy Lifecycle Course
LST, ITIL Service Transition Lifecycle Course

3
3
3
3
3

ITIL Capability
IOSA, ITIL Operation Support and Analysis Capability
RCV, ITIL Release, Control and Validation Capability
ISOA, ITIL Service Offerings and Agreements Capability
PPO, ITIL Planning, Protection and Optimization Capability 
 
4
4
4
4
Managing Across the Lifecycle ITIL Managing Across the Lifecycle Course 5

 

ITIL Foundation

Første niveau fokuserer på viden og forståelse til at erhverve et godt fundament og blive fortrolig med begreber, terminologier og ITIL processer. Denne certificering er for alle, der skal beskæftige sig med service management, med behov for de grundlæggende principper og terminologier i ITIL.

ITIL Intermediate

Efter ITIL Foundation, kan du specialisere din ekspertise på Intermediate ITIL niveau, som tilbyder to uddannelsesretninger:

ITIL Service Lifecycle

Den første, ITIL Service Lifecycle, består af fem moduler, der er ideelle for ledere der har brug for at forstå, hvordan man styre og koordinere ITIL forretningsområder.

ITIL Service Capability

Den anden, ITIL Service Capability, består af fire certificeringer, der fokuserer på specifikke faser af ITIL Service Lifecycle, med fokus på processen, aktiviteter og deres udførelse og anvendelse. Hvis din jobrolle fokuserer på ét område af ITIL eller du har brug for detaljeret viden om processer, er Service Capability moduler for dig.

ITIL Expert

ITIL Expert certificeringen demonstrerer en avanceret forståelse af ITIL. For at tage eksamen, skal du have en ITIL Foundation Certificering eller v2-til-v3 Bridge certificering samt 17 point fra ITIL Intermediate niveauet (fem af dem optjent fra Managing Across the Lifecycle).

ITIL Master 

ITIL Master, er det højeste certificerings niveau inden for ITIL. It-chefer, ledere og konsulenter med mere end fem års relevant erfaring, og som har er ITIL Expert certificeret kan tage en ITIL Master certificering. I stedet for at tage en skriftlig eksamen, skal du bl.a. forklare, hvordan du har anvendt din viden og forståelse af ITIL til at implementere en løsning. 

Mere information eller tilmelding:
Ønsker du yderligere information eller at tilmelde dig,  kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller Email: training@globalknowledge.dk