I denne sektion

Del denne side

Microsoft Certificeringer

Microsoft gold partnerMCSA certificering, MCSE certificering & MCSM certificering validere dine kompetencer

Relevante og opdaterede certificeringer har større betydning nu end nogensinde før.
Microsofts certificering er for it professionelle og udviklere, der vil have papir på de færdigheder, der kræves for at opbygge en bæredygtig it-karriere. Virksomhederne oplever et stigende behov for at kunne bevise over for kunder og samarbejdspartnere, at medarbejderne har den fornødne viden.

Microsofts Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) og Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) certificeringer er blandt de mest respekterede og eftertragtede it-certificeringer på markedet og er dit bevis på, at du mestrer dit felt inden for en specifik Microsoft teknologi.


"Super kursus sted -  undervisere er i top klasse, lokalerne er også gode med rigtig dejlig store skærme."

- Glenn Nicolai Frost Møller, Forsvaret 


 MTA_logo
 • Microsoft Technology Associate (MTA)
  En Microsoft Technology Associate ( MTA) uddannelse og certificering giver dig de væsentlige færdigheder hvis du netop er startet en karriere inden for IT. En MTA Certificering er starten på de avancerede Microsoft-certificeringer: MCSA , MCSE og MCSD 
 
 MCSA_logo
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)
  MCSA står for Microsoft Certified Solutions Associate og er første niveau i certificeringsprogrammet fra Microsoft. Dette niveau validerer viden og færdigheder til drift og vedligeholdelse af store platforme i et it-miljø. MCSA henvender sig til IT-professionelle, udviklere, systemadministratorer og supportmedarbejdere.
   
 MCSE_logo
 • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
  MCSE står for Microsoft Certified Solutions Expert. En MCSE certificering demonstrerer dine tekniske og faglige færdigheder. Certificeringen dækker ikke kun den tekniske viden, men også en løsningsorienteret viden inden for et bestemt område.
MCPD_logo
 • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)
  MCSD står for Microsoft Certified Solutions Developer. Valider din evne til at designe og bygge løsninger, der rækker ud over de traditionelle platform grænser med en MCSD certificering. 

  

Download certificeringsoversigten her


Se alle Microsoft Certificeringer her:

App Builder  

Cloud Platform & Infrastruktur 
 Data Management & Analytics
Fundamentals 
Mobility 
Productivity 

 

  

Information:

Har du spørgsmål eller tvivl om hvilken uddannelse eller certificering, der passer til dig, kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller email training@globalknowledge.dk