I denne sektion

Del denne side

.Net Masterclass

AppDev_Masterclass_ThreeHeaderBanner

For første gang kan Global Knowledge præsentere et udvalg af .Net masterclasses fra 20. til 24. marts 2017.

Vi giver dig mulighed for, at udvide dine færdigheder, arbejde med application development eksperter og dykke ned i emner som threading, de-bugging og .Net patterns med vores Masterclasses.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed, hvor du får:

  • Undervisning af en af de førende .Net eksperter
  • Netværk og sparring med deltagere på samme niveau som dig
  • "hands on" øvelser  
  • Dyk ned i specialiserede .Net områder

Vores .NET pensum er branchens mest dybdegående hands-on eksponering af Microsoft-platformen.

De følgende Masterclasses er designet med fleksibilitet for øje. Du kan vælge, at deltage på en enkelt dag, tage flere dage eller alle fem dage.


1 dag - Debugging, d. 20. marts 

Denne dag er designet til udviklere, der vil tage deres debugging teknikker videre fra F9 i Visual Studio. Undersøg, hvordan du debugger problemer i produktionen, hvor brug af Visual Studio ikke er en mulighed samt hvordan man bruger profiler til at lokalisere hot spots i din kodning.

Se kususbeskrivelsen her


1 dag - Threading, d. 21. marts

Med .NET threading lærer du, hvordan du effektiv kan bruge threads til at "build responsive client apps, scalable server apps" og, hvordan man kan forbedre disse apps ved aktivt at bruge computerens CPU'er. 

Se kususbeskrivelsen her


3 dage - Design Patterns i .NET, d. 22.- 24. marts     

Genbrug løsninger, ikke bare kode. Patterns hjælper dig med at identificere problemer, der opstår gentagne gange i din kode og løse disse problemer på en standardiseret måde. Få en forståelse for begrebet Design Patterns; en programmeringsløsning eller en skabelon, der kan bruges i mange forskellige situationer og opdag nye værktøjer til at skabe succesfulde software.

Se kususbeskrivelsen her


Pris

Da det er første gang vi afholder Masterclasses inden for .Net, kan du deltage for en meget attraktiv introduktionspris:

  • Kr. 5.000,- for én dag
  • Kr. 12.500,- for tre dage
  • Kr. 20.000,- for alle dage  


Ugens instruktør er Ronald Sunida som er .Net ekspert og Global Knowledge instruktør:

Dr. Sumida har stor erfaring med Microsoft teknologierne, som han har arbejdet med i over 20 år. Han startede sin karriere inden for Windows software development, hvor han arbejdede med interface programming i Win16 API på Windows 3.1. og fortsatte igennem Win32 æraen, hvor han fortsat arbejdede med user interfaces og operating system services. De sidste 10 år har han udelukkende haft fokus på arbejdet med .NET relaterede teknologier.

Han har derudover forfattet kurserne "Essential Windows Forms" og undervist inden for WPF, Silverlight, Expression Blend og ASP.NET. Han har en stor passion for multithreading programming, og har arbejdet med threads fra Win32 dagene til de nuværende versioner af .NET. Dr. Sumida underviser herudover i andre .NET relaterede emner, såsom: C#, Linq, What's New in .NET, WCF, Advanced .NET, debugging, entity framework og web programming.Information:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 4488 1800 eller email: training@globalknowledge.dk