I denne sektion

Del denne side

Microsoft Azure tilbudspakke

Microsoft banner

Unikt Microsoft on Demand Azure tilbud til dig, der vil gennemføre en Microsoft Azure certificering

Microsofts cloud service, Azure, tilbyder en lang række services og platforme til at kunne afvikle enterprise applikationer og services i skyen.
Azure understøtter det bredeste udvalg af operativsystemer, programmeringssprog, databaser og enheder. Med Azure skal man ikke vælge mellem datacenter og cloud service, men der kan integreres direkte mellem on-premise miljøet og cloud services medførende hybride cloud løsninger - det bedste fra begge verdener.


Bliv Azure certificeret med en Microsoft MOC on Demand Azurepakke som inkluderer: 

  • M10979 - MS Azure Fundamentals via MOC OD
  • M20532 - Developing Microsoft Azure Solutions via MOC OD
  • M20533 - Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions via MOC OD
  • + 1 anden valgfri MOC OD titel


Du kan lige nu få pakketilbuddet til en uhørt lav pris: kr. 14.950,-*


Med Global Knowledge's officielle Microsoft On-Demand kurser kan du starte dit kursus når det passer dig, det skal dog være inden for 180 dage efter købet. Når du er gået i gang med det enkelte kursus har du 90 dage til at fuldføre det påbegyndte kursus. Du kan læse mere om MOC on Demand her.

 

Tilbuddet gælder frem til den 30. juni 2017.

  

*Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatordninger, kurser med særpris eller betaling med Microsoft Assurance vouchers.

 

Information:
Har du spørgsmål eller tvivl om hvilken uddannelse eller certificering, der passer til dig, kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller training@globalknowledge.dk