I denne sektion

Del denne side

Hvorfor Global Knowledge?

Vores kurser tager udgangspunkt i virkeligheden. Jeres virkelighed!

At Global Knowledge er verdens største privatejede IT-kursusvirksomhed betyder selvfølgelig noget. For vi er vel nået dertil af en grund. Måske at vores kursister oplever os som verdens bedste? Vi har gjort op med alt, hvad der hedder vanetænkning og -tilgang og kan tilbyde noget vores konkurrenter ikke kan. Vi ved, at uddannelse og behovet for at tilegne sig viden og kompetence er lige så forskelligartet som der er ansatte i jeres virksomhed. Og at vores uddannelsesløsninger naturligvis bør afspejle den virkelighed. En indsigt vi arbejder fokuseret med for bedst muligt at understøtte de IT- og forretningsmæssige mål I har sat jer.


Og der er flere punkter, vi adskiller os væsentligt fra vores konkurrenter på:

# Markedets største udbud af uddannelse i IT- og forretningskompetencer

Vi tilbyder kurser i it-infrastruktur og supplerer med et bredt udbud i salg, ledelse, projektledelse, Service Management (ITIL), Enterprise Arkitektur (TOGAF) m.m.

# Kurser, du kan regne med

Vi har altid et stort udbud af kurser med afholdelsesgaranti og en meget lav aflysningsrate på vores øvrige kurser. Se vores kurser på afholdelsesgaranti her.

# Kurser hvor, hvornår og hvordan det passer dig

Vi har naturligvis også gjort op med rigide og ensidige læringsformer, som virkeligheden for længst er løbet fra. Og har tilpasset vores undervisning i en række forskellige metoder og kombinationer - fysiske, virtuelle og via E-learning - som giver jeres medarbejdere præcis den uddannelse de har brug for. Uden at være bundet af tid og sted. Du kan læse mere om vores forskellige undervisningsformer her.

# Vores instruktører er de mest kompetente, der findes

Alle vores mere end 1.400 interne og eksterne instruktører lever op til vores omfattende krav til kvalitet og er naturligvis autoriserede og certificerede inden for deres felt. Vi vælger udelukkende de bedste til opgaven og bruger kun instruktører med mange års erfaring fra relevante opgaver.

# En certificering er at vide - og forstå

Vi lægger stor vægt på, at kunne tilbyde viden af højeste kvalitet og ikke bare en certificering. Når vores kursister går herfra, er de ikke kun forberedt til en eksamen, de har de også forstået stoffet.

# Høj kvalitet. Og -kundetilfredshed

Vi overvåger konstant vores kurser gennem det velrenommerede   kundeevalueringssystem Metrics That Matter og justerer naturligvis, hvis der er behov for det. Og vores 'Authorized Learning Partner'-certifikat fra flere førende leverandører sikrer et højt udbytte af undervisningen og en høj kundetilfredshed.

# Jeres mål er vores mål

Vores mål er at støtte vores kunder, så deres IT-kompetenceudvikling er målrettet virksomhedens behov. Og som eksperter i kompetenceudvikling og firmakurser vil vores dygtige instruktører også hjælpe jer med at finde og sammensætte et indhold, så kursusforløbet får præcis den form, der passer til jeres behov og ønsker.
Kurset kan enten afholdes i vores lokaler i Hvidovre - eller i jeres virksomhed.

 
Kontakt

Du er meget velkommen med spørgsmål på training@globalknowledge.dk eller +45 4488 1800. Læg gerne en besked, hvis du ønsker at vi kontakter dig, f.eks. omkring kompetenceafdækning.