I denne sektion

Del denne side

Kundereferencer

DK_BestPractice_TwoHeaderBanner


"Min oplevelse med Global Knowledges virtuelle classroom, har været meget positiv, selvom jeg til at starte med var skeptisk omkring virtuelle kurser. Undervisningen gik klart og tydeligt igennem, billedet var godt og jeg havde ingen problemer med at følge med - det var til tider som om at jeg selv var til stede i klassen.

For mig var det en positiv oplevelse at få lov til at sidde "ad-hoc", da jeg på den måde kunne fordybe mig mere i Lab øvelserne. Underviseren var god til at inkludere mig i undervisningen. Derudover var service niveauet for Global Knowledges ansatte i Hvidovre overordentligt højt. Fra mandag morgen til fredag eftermiddag havde jeg en følelse af at de tog sig af mig.

Jeg vil helt sikkert anbefale Global Knowledges V&C kurser og har ingen forbehold med, at tage kurser på denne måde igen i fremtiden."

Jan Larsen, Siemens Wind Power A/S


"Super kursus sted - Jeg syntes det er et rigtig godt kursus sted, undervisere er i top klasse, lokalerne er også gode med rigtig dejlig store skærme."

- Glenn Nicolai Frost Møller, Forsvaret

"Global Knowledge er et meget professionelt og engageret kursus sted. Der mangler faktisk ikke noget. Forplejningen var i top, og instruktør samt personale var yderst kyndige og professionelle."

- Thomas Christensen, Formpipe Software A/S 


"Windows 10 kursus - To dage fyldt med effektiv uddannelse og med præcis det ønskede indhold leveret af en inspirerende og kompetent instruktør. Kan næppe gøres meget bedre"

- Carsten Ullum, CSC Airline Solutions


"Really great instructor with great passion for Cisco, networking and security technologies and really good at making real life comparisons and answering more in depth questions."

- Jacob Hassing, Professionshøjskolen Metropol


"Klasse - Intet bedre, tusind tak for 7 gode kurser :)"

- Nicholas Ellemann Halbro, Telegrafregimentet 


"Altid godt tilfreds med kurserne og bliver klogere hver gang"

- Kim Søndergaard, Facebook


""Fantastisk formidler formår, at holde undervisningen levende og interessant"

- Anonym


"A very good instructor with a good knowledge on the subject mater."

- Anonym


""Super lokation og lokaler - Global Knowledge ligger perfekt i forhold til adgang fra motorvej, indre by eller sågar lufthavn.  Forhold, forplejning og atmosfære er helt i top.  Så vidt det er muligt benytter jeg altid Global Knowledge til mine kurser og efterfølgnde tests.  Har et meget positivt indtryk af Global Knowledge."

- Michael Jægerfeldt, NNE Pharmaplan A/S


"Great instructor with great knowledge and expirience."

- Anonym


"God underviser og gode rammer"

- Lars Gram, Forsvaret


"The instructor was very knowledgeable in the subject and it was easy to ask for more info, always getting good answers."

- Anonym


"One of the best instructor I have had in my 15 years of IT"

- Ulrich Rasmussen, Roskilde kommune


"There were a lot of discussions refering to different situations. This was very helpfull to get a better understanding that is possible to bring home from the course."

- Anonym


"Gennemgående fantastisk lærer. Meget vidende og erfaren."

- Anonym


"A very good instructor with a good knowledge on the subject mater."

- Anonym