I denne sektion

Del denne side

Virtual Classroom Live


Virtual Classroom Live er et meget enkelt og fleksibelt koncept. Du kan deltage personligt i klasselokalet eller som en virtuel deltager med adgang via internettet! 

 Et virtuelt (Virtual Classroom Live) kursus indeholder nøjagtig det samme som et almindelig kursus. Før V&C Select
kursus-start modtager man kursusmaterialet samt login og praktiske detaljer. Dernæst logger man på kurset via internettet og ser via sin pc den selvsamme præsentation som de øvrige deltagere, man kommunikerer via chat med underviseren og de øvrige deltagere på kurset.

Denne uddannelsesmodel er både tids-og omkostningsbesparende og kan være et oplagt alternativ til almindelig klasseundervisning, hvis man f.eks. har et begrænset rejsebudget.

 

Se vores Virtual Classroom Live løsning her:

  


Virtual Classroom Live kundereferencer

"Min oplevelse med Global Knowledges virtuelle classroom, har været meget positiv, selvom jeg til at starte med var skeptisk omkring virtuelle kurser. Undervisningen gik klart og tydeligt igennem, billedet var godt og jeg havde ingen problemer med at følge med - det var til tider som om at jeg selv var til stede i klassen.

For mig var det en positiv oplevelse at få lov til at sidde "ad-hoc", da jeg på den måde kunne fordybe mig mere i Lab øvelserne. Underviseren var god til at inkludere mig i undervisningen. Derudover var service niveauet for Global Knowledges ansatte i Hvidovre overordentligt højt. Fra mandag morgen til fredag eftermiddag havde jeg en følelse af at de tog sig af mig.

Jeg vil helt sikkert anbefale Global Knowledges V&C kurser og har ingen forbehold med, at tage kurser på denne måde igen i fremtiden."

Jan Larsen, Siemens Wind Power A/S

______________________________________________________________________________
Cisco ISE kursus med V&C Select, Hvidovre

"Jeg havde ikke tid eller mulighed for at flyve til Holland eller England for at deltage på dette kursus, og de datoer der var mulige i Danmark kunne desværre ikke passe ind i den daglige drift.
Derfor var den eneste mulighed for mig, at deltage i dette V&C, Virtuelle klasseværelse.
Lyd og billede fungerede fint og det var med til at gøre mit udbytte af kurset godt.
Der var ingen problemer i at bruge den tildelte POD til øvelserne, også om aften til selvstudie.

Jeg kan kun anbefale V&C virtuelle kursus som et alternativ til normale kurser".

Thomas Thomsen, Forsvarets MaterieltjenesteMere information eller tilmelding:

Ønsker du yderligere information eller at tilmelde dig et af vores V&C Select kurser, kontaktes vi på telefon 4488 1800 eller Email: training@globalknowledge.dk