I denne sektion

Del denne side

Udmærkelser

Global Knowledge løber med alle priserne!

Hvert år anerkender verdens førende it-leverandører deres partnere for deres fremragende kvalitet og resultater.

I 2014 og 2015 er Global Knowledge blevet tildelt prisen som "Global Learning Partner of the Year" fra både Microsoft, Cisco, VMware & IBM, og det er vi meget stolte af. Dette er resultatet af din feedback, støtte, loyalitet og tilfredshed for vores virksomhed og vores leverancer.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder at du med sikkerhed har valgt en uddannelsesleverandør som er i fremdrift, og som også er her i morgen. En leverandør der forstår at sammensætte det helt rigtige kursusindhold og den helt rigtige leveringsform, uden at gå på kompromis med krav og kvalitet.


I løbet af 2014, 2015 og 2016 har vi fået tildelt følgende flotte udmærkelser:

 • Årets Microsoft Learning Partner
 • Microsoft Global Learning Partner of the Year
 • Cisco Learning Partner of the Year
 • VMware Training Partner of the Year
 • IBM Global Training Partner of the Year
 • Avaya Highest Student Response and SatisfactionVi er igen at finde blandt de 20 førende it-uddannelsesvirksomheder i verden top 20 training

Global Knowledge har siden 2008 været blandt de 20 førende it-undervisningsvirksomheder i verden af TrainingIndustry.com. Prisen uddeles til de leverandører der har de største kompetencer samt højeste kvalitet, som er baseret på følgende kriterier:

 • Lederskab og innovation inden for it-undervisning
 • Bredden på it-undervisning og de anvendte leveringsmetoder
 • Virksomhedsstørrelse og vækstpotentiale
 • Kundernes styrke
 • Geografisk udstrækning


Cisco uddeler pris til vores instruktører!

Vores Cisco instruktører har fået 4.8 eller derover i score på alle kursusevalueringer i hele 2015! Dette udløser en "Quality Instructor Award" fra Cisco!

Dette er din garanti for, at du får kvalitets undervisning i top hos os!

Security 2016 Excellence Award Lasse resize  R&S 2016 Excellence Carsten resize
R&S 2016 Excellence Lasse resize 

Årets Microsoft Learning Partner 2014!

Vi er meget stolte over at være blevet kåret til årets Microsoft Learning Partner 2014. Prisen fik vi blandt andet, for vores evne til, at imødekomme kundernes skiftende uddannelsesbehov. Her kan nævnes vores afholdelsesgaranti, vores mange leveringsmetoder, herunder vores virtuelle kurser samt vores unikke program Extended Virtual Classroom hvor vi tilbyder aftenundervisning.

Årets Learning Partner Global Knowledge 2014

Microsoft udtaler:

"Årets danske Learning Partner 2014 er Global Knowledge, som igennem året har vist et imponerende aktivitetsniveau, hvilket også fornemt er afspejlet i deres vækst. Udover at drive en sund kerneforretning har de også udviklet en række ydelser til kunderne, der støtter vores fælles transformation til en "Cloud First, Mobile First" verden. Eksempler på dette er "kompetence Gap-analyser", "End-user Enablement" og "Extended Virtual Classroom". Resultaterne taler for sig selv og det afspejles også i en stor tilfredshed med disse ydelser blandt Global Knowledges kunder" siger Kamilla Jørning Roost, Salgsdirektør Microsoft Danmark